ONS TEAM

Maak kennis met onze medewerkers

Andrea

Eigenaar en gastvrouw. Perfectionistisch ingesteld en werkt het liefst onder tijdsdruk. Vaak bezig met 100 dingen tegelijk, wat haar ook echt lukt. In gesprek met gasten die een feestje willen plannen, offertes uitwerken en meewerken tijdens piek-momenten. Pas tevreden als iedereen dat is!

Kevin

Al sinds onze start in 2016 staat Kevin aan het roer van de keuken. Met passie voor koken, klassieke en vernieuwende combinaties zorgt hij telkens voor een aantrekkelijke menukaart. Altijd streven naar verbetering, hart voor de zaak en net dat verrassende accentje aan een gerecht; dat is Kevin.

Renate

Op en top gastvrouw onze Renate. Ze heeft graag alles onder controle en is daarom altijd goed voorbereid. Alle scenario’s hebben zich in gedachten vooraf altijd al afgespeeld. Gelukkig komen de rampscenario’s nooit uit, maar ze zorgen wél voor een hoop plezier!

Qin-Shi

Qin-Shi is bij ons begonnen als leerling zelfstandig werkend kok. Inmiddels het diploma op zak en doorgegroeid naar een vaste functie in ons team. Samen met Senna verantwoordelijk voor de “koude kant”, waar hij met plezier een mooi voorgerecht of dessert voor je klaarmaakt!

Angela

Een enorm harde werker, niets is haar teveel. Deze vrolijke gastvrouw houdt van de afwisseling in haar baan en combineert deze prima met haar gezin. Alle ballen in de lucht! Deze teamplayer maakte het vaste bedieningsteam alweer ruim een jaar geleden compleet.

Rik

Senna

Senna kwam 4 jaar geleden bij ons binnen met de vraag of hij zijn eindstage voor de middelbare school bij ons mocht doen en startte na die zomer met de opleiding zelfstandig werkend kok. Inmiddels dat diploma al lang en breed binnen en na een korte onderbreking gelukkig weer terug in ons team. Zowel met de koude kant als de warme kant bekend en draait er de hand niet voor om, om in drukke tijden het team bediening te helpen als barman.

Chantal