ONS TEAM

Maak kennis met onze medewerkers

Andrea

Eigenaar en gastvrouw. Perfectionistisch ingesteld en werkt het liefst onder tijdsdruk. Vaak bezig met 100 dingen tegelijk, wat haar ook echt lukt. In gesprek met gasten die een feestje willen plannen, offertes uitwerken en meewerken tijdens piek-momenten. Pas tevreden als iedereen dat is!

Kevin

Al sinds onze start in 2016 staat Kevin aan het roer van de keuken. Met passie voor koken, klassieke en vernieuwende combinaties zorgt hij telkens voor een aantrekkelijke menukaart. Altijd streven naar verbetering, hart voor de zaak en net dat verrassende accentje aan een gerecht; dat is Kevin.

Renate

Op en top gastvrouw onze Renate. Ze heeft graag alles onder controle en is daarom altijd goed voorbereid. Alle scenario’s hebben zich in gedachten vooraf altijd al afgespeeld. Gelukkig komen de rampscenario’s nooit uit, maar ze zorgen wél voor een hoop plezier!

Angela

Een enorm harde werker, niets is haar teveel. Deze vrolijke gastvrouw houdt van de afwisseling in haar baan en combineert deze prima met haar gezin. Alle ballen in de lucht! Deze teamplayer maakte het vaste bedieningsteam alweer ruim een jaar geleden compleet.

Gerben

In ons openingsjaar als leerling-kok bij ons gestart en nooit meer weggeweest! Gerben verzorgt graag buffetten en is inzetbaar aan zowel de koude- als de warme kant. Altijd de rust zelve, een allround collega met een opgeruimd karakter.