Iets te vieren

Feestje

Naast een lunch of diner in onze brasserie, bieden we je ook de mogelijkheid om jouw jubileum, de geboorte van jullie kleine wonder, een familiefeest, bedrijfsborrel of teamuitje bij ons te vieren.

Interesse? Bel ons op 0113 62 60 88 of mail naar info@schoudee.nl

VERJAARDAG, JUBILEUM OF FAMILIEFEEST

Is er iets te vieren; een verjaardag of een (huwelijks)jubileum? Of ben je dit jaar aan de beurt om de jaarlijkse familiedag te organiseren?  Ook dan is Gasterij Schoudee hét adres!

Voor een gezellige middag met een hapje en een drankje tot een volledig verzorgde avond met een mooi diner.

KRAAMFEEST

Alle tijd voor je gasten en je pasgeboren kindje en geen zorgen over de voorbereidingen? Een kraamfeest is de ideale manier om op een ontspannen manier jullie nieuwe wereldburger voor te stellen aan familie en vrienden.

Ontvangst met koffie/thee en een heerlijk gebakje. Gedurende het 2 uur durende kraamfeest worden drankjes uit het Hollands assortiment geserveerd (tappils, wijn, fris) en voorzien we iedereen van smakelijke hapjes.

Voor de kinderen staat een gezellige kindertafel klaar met spekjes, chipjes en fruitspiesjes.

Basistarief voor een kraamfeest is € 19,50 p.p. Aanpassingen in tijdsduur en verzorging zijn in overleg mogelijk.

COMMUNIE

De communie van jullie (klein)zoon en of (klein)dochter is een speciale gebeurtenis, zowel voor de ouders als voor het kind. Deze gebeurtenis wil je vieren met een feest. Vaak is het aantal genodigden te veel voor thuis. Gasterij Schoudee is hiervoor de juiste accommodatie.

Natuurlijk staan tijdens dit feest de kinderen centraal. Zowel binnen als buiten is er bij ons oneindig veel speelplezier.  Zorgeloos genieten voor jong en oud.

We staan graag voor jullie klaar om de mogelijkheden te bespreken.

PERSONEELSUITJE

Op zoek naar een personeelsuitje op maat? Team Gasterij Schoudee gaat graag voor je aan de slag! Denk bijvoorbeeld aan een gezellige e-scootertocht, al dan niet gecombineerd met een smakelijke picknick / BBQ of een heerlijke zeilmiddag op de Oosterschelde met een gezamenlijke maaltijd als afsluiter of start.

Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen!

bruiloft

Gasterij Schoudee: als het écht jullie dag moet zijn!

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Een periode van voorbereiden om deze dag tot de mooiste dag van jullie leven te maken, breekt aan. Onze gasterij is een geliefde locatie voor bruiloften.

Het huwelijksdiner, de receptie en het bruiloftsfeest verzorgen wij tot in de puntjes. Ons gastvrije team staat voor jullie klaar om alle zorg uit handen te nemen! Natuurlijk staan daarbij jullie wensen centraal, neem vrijblijvend contact met ons op, met veel plezier maken wij een offerte op maat. Het is tenslotte jullie dag!