HighTea/HighWine

HighTea

Een middagje heerlijk genieten met je moeder, dochter, buurvrouw of vriendinnen? Reserveer dan gezellig een SchouThee in onze gasterij. We serveren de hightea in 3 gangen. Een variëteit aan zoete en hartige lekkernijen. Inclusief onbeperkt (gewone) koffie en thee. De prijs voor een SchouThee is € 22,50 p.p.

Interesse? Bel ons op 0113 62 60 88, mail naar info@schoudee.nl of reserveer meteen hier.

HighWine of HighBeer

Een middagje heerlijk genieten met je moeder, vader, dochter, zoon, buurvrouw, buurman, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan gezellig een HighWine of een HighBeer in onze gasterij. We serveren de HighWine of HighBeer in 3 gangen. Een variëteit aan hartige lekkernijen met bijpassende wijnen of bieren. De prijs voor een HighWine of HighBeer is € 29,50 p.p. (incl. 3 wijntjes, biertjes of andere consumpties)

Interesse? Bel ons op 0113 62 60 88, mail naar info@schoudee.nl of reserveer meteen hier.

SchouThee @homeBox

Wist u dat wij ook onze beroemde high tea in take away variant aanbieden? Lekker thuis genieten van allerlei hapjes samen met je vriendinnen, partner, moeder of de buurvrouw. Uit te breiden met een seizoenssoepje voor € 3.50 p.p

Bestel de SchouThee@HomeBox altijd minimaal 1 dag van tevoren. Afhaaltijd van de SchouThee@HomeBox is in overleg tussen 12.30 en 15.00 uur.

De SchouThee@HomeBox kan tegen een meerprijs van € 3.50 p.p. ook gluten en/of lactosevrij worden verzorgd. Vegan is helaas niet mogelijk.

Interesse? Bel ons op 0113 62 60 88, mail naar info@schoudee.nl