HighTea/HighWine

HighTea

Een middagje heerlijk genieten met je moeder, dochter, buurvrouw of vriendinnen? Reserveer dan gezellig een SchouThee in onze gasterij. We serveren de hightea in 3 gangen. Een variëteit aan zoete en hartige lekkernijen. Inclusief onbeperkt (gewone) koffie en thee. De prijs voor een SchouThee is € 25 p.p.

Zijn er kleine kinderen bij? Dan is een kids high tea een leuk idee! Smullerij voor de kids! Deze wordt ook in 3 gangen geserveerd, dus ze doen gezellig mee. Kids high tea is € 15 per kind, incl. ranja en/of thee.

De high tea kan op verzoek vegetarisch en er kan rekening gehouden worden met zwangerschap. (wel bij reservering al vermelden!)

Het is voor ons niet mogelijk het high tea arrangement glutenvrij / lactosevrij / vegan aan te bieden. We hebben hierin wel keuzes op de a la carte kaart.

Interesse? Bel ons op 0113 62 60 88, mail naar info@schoudee.nl of reserveer meteen hier. De high tea kun je starten tussen 12.15 en 15.00 uur en duurt 2.5 uur.

HighWine of HighBeer

Een middagje heerlijk genieten met je moeder, vader, dochter, zoon, buurvrouw, buurman, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan gezellig een HighWine of een HighBeer in onze gasterij. We serveren de HighWine of HighBeer in 3 gangen. Een variëteit aan hartige lekkernijen met bijpassende wijnen of bieren. De prijs voor een HighWine of HighBeer is € 29,50 p.p. (incl. 3 wijntjes, biertjes of andere consumpties)

De high wine/beer kan op verzoek vegetarisch en er kan rekening gehouden worden met zwangerschap. (wel bij reservering al vermelden!)

Het is voor ons niet mogelijk het high wine arrangement glutenvrij / lactosevrij / vegan aan te bieden. We hebben hierin wel keuzes op de a la carte kaart.

Interesse? Bel ons op 0113 62 60 88, mail naar info@schoudee.nl of reserveer meteen hier. De high wine kun je starten tussen 13 en 15.30 uur en duurt 2.5 uur.